Tlf. 74 25 25 25

Pr. 1. maj 2017 er Dyrlægeteamet Sydvets hobbydyr-afdeling blevet en del af Anicura.

Anicura Sydvet Dyrehospitaler (Hobbydyr)  ring fortsat: 74 25 25 25,  se mere på www.anicura.dk

Optivet (tidl. Dyrlægeteamet Sydvet) (Kvæg og Hest) nyt nummer: 74 25 25 30

Annonce navneskift

 

 

Dyrehospital i Sønderjylland

Vi driver vores klinikker centralt i Sydjylland i Sommersted og Rødding, så uanset om du søger et dyrehospital i Haderslev eller Vejen kommune eller en specialiseret dyrlæge i Sønderjylland, så kan vi hjælpe dig.

Selvom vi er et avanceret dyrehospital er vi også “bare” en flok passionerede dyrlæger, der tager os godt af dit dyr, uanset hvad udfordringen er. Så du er altid velkommen hos os, både med kæledyr og med produktionsdyr.

Vi vil det bedste for dit dyr – så ring og hør hvad vi kan gøre for dig og dit dyr.
Ring 74 25 25 25.  Klik ind på vore afdelinger i øverste højre hjørne

faellesbillede

Vi har fokus på viden

Dyrlægeteamet Sydvet regnes blandt de førende dyrehospitaler Sønderjylland.

Vi har dygtige og specialiserede medarbejdere, der med stor passion for dyr og hjælp fra avanceret udstyr sikrer bedst mulig behandling på højt fagligt niveau.

Dyrlægeteamet Sydvet har fokus på god behandling og omsorg for dit dyr. Vi tilbyder almindelige dyrlægeydelser, men har også fagområder, hvor vi er særligt specialiserede og det et er her vores særlige kompetencer og erfaringer ligger.

Men det er også vigtigt, at DU som ejer er godt vejledt og informeret. Derfor sørger vi altid for at give dig grundig vejledning både om behandlingen og plejen af dit dyr efter dit besøg hos os, for kun i samarbejde med dig, skaber vi de bedste forudsætninger for dit dyr.

Speciale: Sterilisation af hund med kikkert

En af vores kernekompetencer er en ny form for sterilisation af hund med kikkert. Det er et simpelt og meget mere skånsomt indgreb end en normal sterilisation. Læs mere om sterilisation af hunde ved kikkertundersøgelse her.

Se videoen herunder:

Speciale: Korsbåndsoperation af hund

Det er ikke unormalt, at hunde får skader på korsbåndet, og takket være vores avancerede udstyr henviser mange af vores kolleger i branchen til os, når det gælder korsbåndsoperationer. Det betyder, at vi har rigtig stor erfaring på området.

Læs mere om korsbåndsoperation af hund her