Tlf. 74 25 25 25
cropped-1361006_69050265.jpg

Hobbydyr

Smådyrs-afdelingen under Dyrlægeteamet Sydvet er en højt specialiseret dyrlægepraksis, som via engagerede medarbejdere, moderne udstyr og et højt fagligt niveau, tilbyder behandling og pleje af alle familiedyr på vore hospitaler i Sommersted og Rødding.

Dyrlægeteamet Sydvet råder over en stab af dyrlæger og veterinærsygeplejersker med
specialviden inden for en lang række fagområder, herunder øjenlysning, tandbehandlinger,
hudlidelser/allergi og udfører operationer af enhver art, bl.a. kikkertoperationer og led- og knoglekirurgi.

Vi tilbyder endvidere genoptræning med anvendelse af Waterwalker, massage og fysioterapi samt kiropraktik, og kan tilbyde laserbehandlinger med nyeste klasse IV terapilasere.

Vores motto er: ”Sig hvad du gør og gør hvad du siger”.  Med dette fokus sikrer vi åbenhed og information, så klienterne bliver delagtiggjort i muligheder, behandlingsplan samt priser.

Siden sammenlægningen af dyreklinikkerne i Gram, Sommersted og Rødding i 2011 til Dyrlægeteamet Sydvet er der konsekvent blevet investeret i efteruddannelse og specialisering blandt medarbejderne og det bedste udstyr at arbejde med.

Hos Dyrlægeteamet Sydvet gør dyrlægerne det, som de er gode til. Specialerne er i dag fordelt på de to adresser i Rødding og Sommersted. Almindelige dyrlægebehandlinger og ydelser klares lige vel begge steder. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du vil som udgangspunkt altid have en gennemgående og fast kontaktperson. Men denne person kan trække på hele netværket af specialister på klinikkerne, som samtidig ligger indenfor en kort geografisk radius.
Det er din fordel som kunde hos Dyrlægeteamet Sydvet. Det koster ikke ekstra.
Men det er din garanti for den altid bedste faglige rådgivning og behandling.